Marcel van Langen

Contact

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Ik hoor ze graag. Je kunt onderstaand formulier gebruiken om mij een berichtje te sturen. Als dit nodig is, neem ik natuurlijk snel contact met je op.

Marcel van Langen

pasfoto Marcel van Langen Mijn naam is Marcel van Langen. In het dagelijks leven ben ik freelance ICT-er. Maar 's avonds duik ik in een telefooncel en kom eruit als schilder. Grote doeken met wam-bam-in-je-gezicht kleuren.

Een deel van mijn werk is in opdracht, een deel is vrij werk. In principe zijn al mijn schilderijen te koop. Veel van mijn schilderijen vinden hun weg naar huizen van vrolijke mensen. En kinderkamers. Vooral ook veel kinderkamers. Liefst met veel muuroppervlak!

Contact

Ik hoop natuurlijk dat jij ook vrolijk wordt van mijn schilderijen. Zo vrolijk dat je me dat wilt laten weten. Dat hoor ik namelijk graag. Natuurlijk kun je ook bij me terecht voor al je andere vragen, suggesties en opmerkingen.

Cuneraweg 169a
3911 RH Rhenen

marcel@morloff.nl
@morloff
/marcelvanlangen
/marcelvanlangen

Links

Hieronder vind je een stel verwijzingen die om wat voor reden dan ook wat voor mij betekenen. Klikken is gegarandeerd nuttig. Beloofd.