Marcel van Langen

Robotzzz

Groot doek, hoe kan het ook anders. Volgeverfd met allerlei handige robots. Ze kunnen van alles voor je oplossen. He, die ene lijkt wel op een printer! En die daarboven, dat lijkt verdorie wel een barbecue! Gekkenhuis.

schilderij robotzzz

Zoveel ogen

Dit is één van mijn favoriete schilderijen. Een kleurrijke mengelmoes van enge, leuke, grappige beestjes. Favoriet bij kinderen! Het canvas doek is 140 bij 100 cm en beschilderd met acrylverf.

schilderij zoveel ogen

Bergop

Dit schilderij hangt al tijden bij een goede klant, maar het zal altijd een dierbaar schilderij blijven. Dat heb je met oudjes. Een vrolijker landschap dan dit zul je nergens vinden. Een doek van 100 bij 80 cm, beschilderd met acrylverf.

schilderij bergop

Waarheen?

Speciaal gemaakt voor een thematische expositie. Alweer wat jaartjes geleden. Maar nog steeds een passende aandachtstrekker. Je moet wel van geel houden, dat wel. Je kunt 'm hangen zoals je wilt. Ook dit is een doek van 140 bij 100 cm, beschilderd met acrylverf.

schilderij waarheen

Lelie

Ja, ik weet dat het geen lelie is. Het is een tulp. Misschien moet ik het schilderij toch maar tulp noemen. Maar nu nog even niet. Een eenvoudig, maar sprekend schilderij. Op een doek van 140 bij 100 cm, beschilderd met acrylverf.

schilderij lelie

Vriendschap

Dit schilderij is gemaakt in opdracht. Ik vond het leuk om de zonnebloemen in een andere omgeving te plaatsen. De kleuren zijn opnieuw uitgesproken. Dit is een doek van 100 bij 100 cm, beschilderd met acrylverf.

schilderij vriendschap

Bammm!

De foto hieronder is maar een klein deel van het doek. Bijna letterlijk een knallend doek. Ook dit schilderij kun je gewoon op iedere kant hangen, maakt niets uit! Het doek is 140 bij 100 cm en is beschilderd met acrylverf.

schilderij bammm

Ananas eiland

De foto hieronder is maar een klein deel van het doek. Het is een vijfluik over het vrij onbekende ananas eiland. Echt waar! Het zijn 5 doeken van ieder 100 x 40 cm. Zoals gewoonlijk beschilderd met acrylverf.

schilderij ananas eiland

Marcel van Langen

pasfoto Marcel van Langen Mijn naam is Marcel van Langen. In het dagelijks leven ben ik freelance ICT-er. Maar 's avonds duik ik in een telefooncel en kom eruit als schilder. Grote doeken met wam-bam-in-je-gezicht kleuren.

Een deel van mijn werk is in opdracht, een deel is vrij werk. In principe zijn al mijn schilderijen te koop. Veel van mijn schilderijen vinden hun weg naar huizen van vrolijke mensen. En kinderkamers. Vooral ook veel kinderkamers. Liefst met veel muuroppervlak!

Contact

Ik hoop natuurlijk dat jij ook vrolijk wordt van mijn schilderijen. Zo vrolijk dat je me dat wilt laten weten. Dat hoor ik namelijk graag. Natuurlijk kun je ook bij me terecht voor al je andere vragen, suggesties en opmerkingen.

Cuneraweg 169a
3911 RH Rhenen

marcel@morloff.nl
@morloff
/marcelvanlangen
/marcelvanlangen

Links

Hieronder vind je een stel verwijzingen die om wat voor reden dan ook wat voor mij betekenen. Klikken is gegarandeerd nuttig. Beloofd.